Verzenden

Je bestelling zal zo spoedig mogelijk naar je verstuurd gaan worden door DHL naar je huisadres. Liever naar een DHL-afhaalpunt, geen probleem dat kun je opgeven bij verzending. Je kunt uitgaan van verzending binnen 1 á 2 werkdagen. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzending in Nederland is gratis voor bestellingen boven de € 50,-. 

Je kunt je bestelling ook altijd bij mij ophalen. Je ontvangt dan bericht wanneer de bestelling klaarstaat.


Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het artikel toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Je dient dan wel het retourformulier in te vullen. Zonder ingevuld retourformulier wordt het artikel niet retour genomen.

Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen om je artikel retour te sturen. Je krijgt dan de prijs van het artikel exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van je retour zal het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort worden mits het artikel in goede orde retour ontvangen is. Let op, je krijgt dus niet de verzendkosten terug en de retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht het artikel beschadigd zijn, dan kan het artikel niet retour genomen worden. Behandel het artikel wat retour gaat met zorg door het goed te verpakken.

 

LET OP:

Retourkosten zijn voor eigen rekening,

Zonder ingevuld retourformulier wordt het artikel niet retour genomen,

Artikel mag niet beschadigd zijn en moet in de originele verpakking teruggestuurd worden,

Buiten de retourtijd van 14 dagen wordt het artikel niet meer retour genomen,

Bewaar je Track & Trace goed totdat de retour is verwerkt.

Retourformulier