Werkwijze

Ben je enthousiast geworden van één van de sieraden uit de collectie? Maar dan net even anders, meer jouw? Bij elke aanvraag volgt Lisette& de onderstaande werkwijze. Als je nog vragen hebt over de werkwijze, stuur dan een mailtje met je vraag.

 

Werkwijze ontwerp sieraad:

Stap 1: Offerte Wanneer je enthousiast bent over een sieraad uit de Webshop, vraag dan via het contactformulier een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt daarna z.s.m. een reactie. We spreken een moment af wanneer je met mij alle wensen voor het sieraad kan bespreken. Daarna stuur ik je per e-mail een offerte. 

Stap 2: Ontwerpproces Wanneer de offerte akkoord is en ik alle wensen via de e-mail heb ontvangen, ga ik aan de slag. Je ontvangt per e-mail een digitale proef van het sieraad. 

Stap 3: Akkoord en betaling Na een akkoord ontvang je de factuur. Wanneer de factuur van je sieraad is voldaan wordt het sieraad gemaakt. 

Stap 4: Levering Wanneer het sieraad gereed is kan deze opgehaald worden in Colijnsplaat of op verzoek worden verstuurd. Je ontvangt dan een track & trace code. De levering voor het sieraad vind zo snel mogelijk plaats. Bij meer sieraden, is de productietijd langer dan bij één sieraad.